Touratech Shop

Politica de prelucrare a datelor 

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se afla in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor in prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. De asemenea, Legea amintita anterior se afla in acord cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE.

In ceea ce privește experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, vă dorim o cât mai bună navigare și de aceea, vă rugăm să citiți cu ațentie informațiile cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Scopul politicii de securitatea datelor personale este de a stabili măsurile tehnice şi organizatorice adecvate și responsabilitățile angajaților noștrii privind protejarea datelor cu caracter personal pentru îndeplinirea obligaţiilor referitoare la garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra de contact pe care le colectam in diferite situatii cum ar fi:

  • Contactarea de informații cu privire la produsele noastre; operatorul nostru va colecta datele pe care ni le oferiți prin mijlocul de comunicare ales
  • Achiziționarea unui produs din magazinele noastre va cere, depinzând de modalitatea de plată, datele dumneavoastră cu caracter personal
  • Datele personale sunt transferate de la dealerii autorizați sau de la alte terţe părţi
  • În situația în care alte părți autorizate de dumneavoastră ne vor transmite datele personale

Pentru o mai bună navigare și înțelegere, vă rugăm să citiți modalitățile de transmitere a datelor dumneavoastră către Touratech România și să oferiți actualizări în cazul în care există schimbări cu privire la datele personale introduse.

În cazul în care constataţi orice erori intervenite în furnizarea datelor cu caracter personal care vă privesc, vă rugăm să ne informaţi în cel mai scurt timp posibil, folosind oricare dintre mijloacele indicate în secţiunea ,,CONTACT’’.

Informatiile colectate de Touratech Romania despre dumneavoastra pot fi urmatoarele:

  • detalii de contact: nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail, număr de fax
  • interesele dumneavoastră cu privire la produse
  • date privind utilizarea website-ului şi a informaţiilor comunicate cum ar fi utilizarea website-ul nostru şi deschiderea sau transmiterea comunicărilor noastre mai departe, inclusiv informaţiile colectate prin cookie-uri şi alte tehnologii de monitorizare(a se citi de asemenea si politica de cookie-uri)
  • informații cu privire la istoricul dumneavoastră: ceea ce ați achiziționat, metoda de plată, satisfacția cu privire la produse, istoricul reclamațiilor, data comenzilor, lista de prețuri
  • utilizarea dispozitivului şi a serviciului: cum utilizezi dispozitivul mobil şi serviciul oferit pe dispozitiv

Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv de Touratech Romania în scopurile de mai sus și nu pot fi vândute sau închiriate unor terțe părți.

Temeiurile legale ale prelucrării acestor date sunt:

 

  • executarea contractului și pașii preliminari pentru acest contract - pentru datele colectate prin formularul de contact sau datele primite ca urmare a serviciilor de relații cu clienții;
  • obligații legale pentru datele necesare pentru facturare;
  • interesul legitim și legea 506/2004 art 12 (2) pentru datele folosite pentru marketing pentru clienții actuali, securitatea site-ului propriu și datele folosite pentru optimizarea site-ului propriu;
  • consimțământul pentru datele folosite pentru marketing pentru vizitatorii site-ului (ex.: abonarea la newsletter, cookie-uri de marketing etc.).

Date personale colectate direct

Când accesați Touratech Romania sau atunci când vă creați un cont sau vă plasați o comandă, vă putem cere numele, prenumele și/sau adresa de e-mail, ca și alte date necesare pentru contractare sau facturare.

Păstrarea datelor cu caracter personal se va face atât cât este necesar pentru scopul pentru care le-am obţinut și de asemenea, pentru orice alte scopuri conexe permise (de exemplu, în cazul în care va exista o reclamație împotriva noastră, datele cu caracter personal rămân păstrate în scopul apărării noastre). Aşadar, dacă informaţia este utilizată în două scopuri, o vom reţine până la expirarea scopului cu cea mai lungă perioadă, dar vom înceta să o folosim în scopul cu o perioadă mai scurtă, odată ce această perioadă a expirat.

Se restricționează accesul la informaţiile dumneavoastră persoanelor care au nevoie să le folosească în scopurile relevante.

De asemenea, atunci când accesați serviciile de asistență, vă putem cere o adresă de email sau numărul de telefon. Ne rezervăm dreptul de a înregistra orice comunicare realizată pentru serviciile de asistență ale serviciilor noastre în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre. Vă vom informa înainte de începerea comunicării de faptul că aceasta ar putea fi înregistrată.

Informații oferite automat din raportul de trafic al serverului

Atunci când vizitați un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvăluiți anumite informații despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat în site-urile noastre, paginile vizitate. Touratech Romania, ca și alți operatori, înregistrează aceste informații pentru o perioadă de timp determinată. Touratech Romania folosește servicii externe de analiză a traficului, cum ar fi Google Analytics. Aceste date sunt folosite exclusiv de către Touratech Romania pentru îmbunătățirea site-ului și serviciilor noastre, dar și pentru asigurarea securității site-ului nostru.

În nicio circumstanță Touratech Romania nu utilizează datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

 

Cookie-uri

Touratech Romania poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea și urmărirea preferințelor dvs., dar și pentru optimizarea site-urilor noastre, inclusiv personalizare, sau pentru marketing. Mai multe detalii în pagina Politica de utilizare Cookie-uri.

Găzduirea datelor

Informațiile, inclusiv datele personale, primite pe serverele noastre vor fi înregistrate, utilizate, stocate și organizate pe servere protejate, unde este găzduit și site-ul propriu-zis, precum și pe orice alte suporturi care permit astfel de operațiuni, în condiții de securitate.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs., vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, prin implementarea de măsuri care să împiedice accesul neautorizat, utilizarea necorespunzătoare, modificarea, distrugerea ilegală sau accidentală și pierderile accidentale.

Cum putem corecta erorile din datele colectate cu caracter personal de la dumneavoastră

Pentru orice erori legate de datele introduse de dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Drepturile clientului

Conform GDPR, beneficiați de dreptul de acces, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, precum și a dreptului la portabilitatea datelor de intervenție asupra datelor personale.

Pentru datele colectate prin consimțământ, aveți dreptul de a retrage consimțământul în orice moment.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa prin e-mail o cerere la adresa  info@touratech.ro

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere sau de a depune o acțiune în instanță.

Cine are acces la informațiile dumneavoastră?

Aceste firme au obligația să folosească acestea date în siguranță și exclusiv pentru scopurile precizate de către Touratech Romania.

În cazul unor situații speciale, Touratech Romania poate dezvălui date cu caracter personal atunci când legea prevede expres acest lucru, când este cerut de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor Touratech Romania.

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie interpretată împreună cu Termenii și condițiile de utilizare Touratech Romania și se supun legilor în vigoare din România.

Contactați-ne în legătură cu această Politică

Dacă credeți că orice informație listată aici este incorectă sau incompletă, vă rugăm să ne scrieți un email la adresa info@touratech.ro. Vă vom lua în considerare orice informație eronată aflată pe site-ul nostru. Dacă aveți întrebări despre această politică, despre informațiile pe care le colectăm, vă rugăm să ne contactați la adresa info@touratech.ro  sau telefonic la numărul de telefon 0731141931.